Vi har plantet vores gastronomiske rødder i den Fynske muld, fordi vi her er omgivet af nogle af Danmarks bedste råvarer og gæstfrie mennesker. Vi har medbragt vores erfaring fra den københavnske madscene og laver mad fra bunden, som vi så æreskært er skolet i.

Vi ser os selv som de nye, de kreative men også de erfarne og professionelle. Vi er kendt for det personlige værtskab og hos os er madoplevelsen og servicen kompromisløs. Det håber vi, at du har lyst til at opleve.

 
1

MOLENS MÅLTIDER ÅBNER NY CAFÈ HOS SIMAC

Vi er så heldige, at få lov til at forpagte den nye café hos det nye Simac på Svendborg Havn. Fra mandag d. 4. september 2023 vil det være muligt for Simacs studerende, personale, Det Maritime Erhvervscenter samt forbipasserende at forsyne sig fra vores køkken samt café. Her vil vi i hverdagene tilbyde hjemmelavet bagværk, en dejlig frokostbuffet, god kaffe og en masse andet. 

Vi glæder os til at indtage de nye faciliteter, blive en del af landets førende maritime uddannelses­institution samt at byde kendte som nye ansigter velbekomme hos Molens Måltiders café hos Simac.

 

OM MOLENS MÅLTIDER

Molens Måltider er etableret i forbindelse med forpagtningen af Simacs nye café. Vi er dog en veltableret virksomhed opstartet i 2018 under navnet Spisetid. I starten tilbød Spisetid frokostordning til virksomheder i Svendborg. Grundet en imponerede efterspørgsel efter hjemmelavet og moderne mad, voksede virksomheden sig hurtigt stor med leveringer også til Odense, mange cateringopgaver til private fester, filmforplejning samt etableringen og åbningen af en restaurant og selskabslokale ved Svendborg Havn i sommeren 2021. Det er derfor blevet tid til at dele vores voksende virksomhed op i to, hvorfra Molens Måltider fremadrettet tager sig af madlavning og levering til alle vores glade erhvervskunder.

 
2
 
3

MENNESKENE BAG MOLENS MÅLTIDER

Jakob Hirsch er stifteren og manden bag Spisetid og Molens Måltider. Jakob har arbejdet i mange år hos en slagter inden skolestart på Hotel- & Restaurantskolens kokkeuddannelse i 2008. Han har stået i lære hos den anerkendte Michelin restaurant Søllerød Kro og den moderne, nytænkende restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Efter erfaringsophold hos forskellige restauranter i Skandinavien, slog han sig atter ned i København og blev køkkenchef for Horten Advokaternes frokostkantine. I 2017 lokkede et nyt, idylliske liv på Sydfyn ham ud på nye eventyr sammen med familien.

FYNS AMTS AVIS

Lørdag d. 15. april 2023 delte Fyns Amts Avis den store nyhed, at Molens Måltider skal overtage kantineforpagtningen på det nye Simac. 

"Vi ville gerne have en restauratør, som har høj kvalitet og hjertet med, og så gjorde det heller ikke noget, det det var en lokal" siger Simac direktøren(Jesper Bernhardt), der mener at alle ønsker er opfyldt.

Læs artiklen HER

 
2