Mødeforplejning fra Molens Måltider er moderne og velsmagende. Mødeforplejning tilbydes til virksomheder i Svendborg, Odense og resten af Fyn. Vi tilbyder et stort udvalg af forplejning til møder og garanterer høj kvalitet, frisklavet mad af gode råvarer og stor variation fra gang til gang.

Bestil mødeforplejning fra Molens Måltider og start mødet med en nærende morgenmad eller lad en fortjent frokostpause byde mødedeltagerne på en god og inspirerende middag. Vi laver alt i morgenmadsbuffet, pausesnacks, frokost som fx nordisk smørrebrød eller en share food menu. Du kan også bestille en middag i forbindelse med fx et bestyrelsesmøde eller firmaarrangement.

 
1

Vores mødeforplejning byder på:

  • Morgenmadsbuffet

  • Pausesnacks – fx frisk frugt, smootihes

  • Sandwich

  • Nordisk smørrebrød

  • Kage og dessert

  • Frokostbuffet eller share food middag

  • Tallerkenanrettet middag

  • Receptionsmenu

  • Mad til internt firmaarrangement som fx personalefest, jubilæum osv.

  • Julefrokost og sommerfest

 

VI ER KENDT FOR VORES NORDISKE SMØRREBRØD

Prøv vores nordisk inspirerede smørrebrød som fx kan nydes ved mødets frokostpause.

Vi anbefaler tre stykker pr. person og kan bestilles fra 39 kr. pr. styk ekskl. moms.

 
2
 
3

ANBEFALING FRA KUNDE

“Hos Work2gether elsker vi at byde vores gæster ved både store og små arrangementer på mad fra Spisetid. Maden smager helt fantastisk, og overrasker altid med et spændende og innovativt twist. Samtidig er den smukt og enkelt anrettet på flotte fade, så den er lige til at servere.

Servicer er altid i top og enormt professionel. Vi er derfor superglade for at have Spisetid som samarbejdspartner og kan kun give dem vores allerbedste anbefalinger.”

Stine Aabenhuus Sloth, Koordinator Work2gether – Svendborg

INTERESSERET I AT HØRE MERE OM VORES MØDEFORPLEJNING?

Søger du ny og anderledes mødeforplejning, vil vi meget gerne præsentere Spisetids mange muligheder for jer.

Kontakt os på tlf. 61 10 22 00 eller skriv til os her.

Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og behov  og sammensætte et uforpligtende tilbud til jeres møde eller firmaarrangement.

5
 
3

Filmforplejning

Molens Måltider tilbyder filmforplejning til store som små skydninger her på Fyn. Vi tilbyder dejlig mad til hele filmholdet, bragt ud til jeres lokation. Vi kan tilbyde alt fra morgenmad, frokost, eftermiddagssnacks, aftensmad samt wrapmad til de sene timer. Vi kan hjælpe jer med at gøre leverancen mest muligt bæredygtigt og tilbyder altid sund, velsmagende og varieret mad.

Gennem tiden har vi ofte lavet mad til Zentropa, Mastif, Cosmo, Nordisk Film, Nimbus, Asta Film, Troijka Film, SF Studios osv. 

Ring og høre mere om vores filmforplejning nu.

Bestil mødeforplejning nu

Er du fast kunde hos Molens Måltider kan du nemt fra vores bestillingsplatform indtaste din bestilling til mødeforplejning. Du modtager herefter en ordrebekræftelse samt en faktura sidst på måneden.

Er du ikke fast kunde hos os, så send os en mail til kontakt@molensmaaltider.dk eller ring til os på tlf. 61 10 22 00, så hjælper vi dig igennem processen. 

Maden pakkes på pænt service som fade og skåle i termokasser og leveres direkte til jeres dør eller mødelokale. Så er det klar til servering og indtagelse. Alt I skal gøre, er blot at pakke maden ud og samle emballage sammen efterfølgende. Vi kan også hente det brugte service efter mødet, hvis det ønskes.

 

5